Usluge koje nudimo

Osiguranje vozila

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti propisano je zakonom i pokriva štetu koju u slučaju prometne nesreće nanesete drugim osobama ili koja nastane na njihovim stvarima.

Ugovaranjem police Kasko osiguranja štitite se od financijskih posljedica zbog štete na vašem vozilu, bez obzira na to tko je za nju odgovoran.

Obvezno osiguranje motora, skutera i motocikala propisano je zakonom i pokriva štetu koju u slučaju nezgode nanesete drugim osobama ili njihovim stvarima.

Zdravstveno osiguranje

Dopunsko zdravstveno osiguranje u potpunosti pokriva participacije u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Uz policu dopunskog osiguranja, osim osnovnog pokrića, ostvarujete niz dodatnih pogodnosti.

Dodatno zdravstveno osiguranje korisnicima omogućava kvalitetnu zdravstvenu zaštitu u odabranim ustanovama, bez lista čekanja. Za razliku od dopunskog osiguranja koje pokriva participacije u troškovima u obveznom zdravstvenom osiguranju, dodatnim osiguranjem osigurava se pravo na korištenje usluga sistematskih i specijalističkih pregleda te brojnih drugih zdravstvenih usluga u najboljim privatnim poliklinikama.

Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove zdravstvene zaštite tijekom turističkih i poslovnih boravaka u inozemstvu u trajanju od 1 do 45 dana uz mogućnost pokrića troškova nastalih pri bavljenju sportskim aktivnostima (npr. skijanje), uključujući i troškove koji nisu pokriveni Europskom karticom zdravstvenog osiguranja.

Osiguranje imovine

Dom je više od krova i zidova. Policom Osiguranje doma jednim potezom možete osigurati građevinski dio vaše nekretnine te predmete koji se nalaze u kućanstvu od najčešćih rizika poput provale, požara ili prirodnih nepogoda.

Osiguranje privatne odgovornosti pokriva štetu koju drugima ili tuđoj imovini prouzročite vi, vaše dijete ili kućni ljubimac, za slučajeve da s vašeg balkona predmet slučajno padne i nekoga ozljedi ili ošteti tuđi automobil, da curenje vode iz vašeg stana ošteti imovinu susjeda i druge slučajeve u kojima nehotice ozlijedite druge ili im nanesete štetu.

Osiguranje usjeva, stoke i kućnih ljubimaca

Osiguranje kućnih ljubimaca pokriva troškove liječenja i odgovornost za materijalnu štetu koju drugima naprave vaš pas ili mačka. U slučaju da zbog bolesti ili nezgode izgubite ljubimca, osiguranje pokriva nabavu novog iste pasmine i spola.

Osiguranje domaćih životinja pokriva štetu nastalu zbog uginuća, nužnog klanja ili eutanazije za 16 različitih vrsta domaćih životinja.

Osiguranje poljoprivrednih usjeva štiti od gubitka proizvodnje na usjevima pšenice i drugih žitarica te plodovima vinograda, voćnjaka i maslinika nastale zbog prirodnih nepogoda. Potporom iz Europskog poljoprivrednog fonda i proračuna Republike Hrvatske može se pokriti 70 posto premije osiguranja.