VARGIĆ AGENCIJA d.o.o., zastupanje u osiguranju, osobne podatke koje šaljete na web-stranici www.vargic-agencija.hr prikuplja, sprema, snima, pohranjuje, čuva, organizira, obrađuje, prenosi te ima uvid u njih sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobne podatke prikupljamo zbog:

  • unapređenja korisničkog iskustva prilikom korištenja i pregledavanja web-stranice
  • promocije web-stranice
  • interne statističke obrade podataka
  • što efikasnijeg odgovora na sve upite

Kontakt forme

Osobne podatke koje nam šaljete putem kontakt forme na web-stranici ili kada nas kontaktirate putem elektroničke pošte koristimo za daljnju komunikaciju s vama za potrebe ostvarivanja potencijalne poslovne suradnje.

Kolačići

Google Analytics Googleov je alat za analitiku koji pomaže vlasnicima web-lokacija i aplikacija da saznaju kako se njihovi posjetitelji koriste opcijama njihovih web-lokacija i aplikacija. Može se poslužiti skupom kolačića za prikupljanje informacija i izvješćivanje o statistici upotrebe web-lokacije, a da pritom Googleu ne otkrije identitet pojedinačnih korisnika.

Naša web stranica koristi kolačiće Google Analyticsa kako bi anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li iskustvo korištenja naše web stranice dobro te kako ga možemo poboljšati.

Facebook pixel je analitički alat koji precizno mjeri učinkovitost i izvedbu Facebook oglašavanja. Koristi se kako bismo dobili bolji uvid u publika koja nas prati, njezino ponašanje prilikom posjete web stranici i u svrhu remarketinga. Također, kao I Google Analytics štiti identitet korisnika.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Podaci iz kontakt forme kao i podaci prikupljeni u Google Analyticsu čuvaju se 14 mjeseci.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ispunjavanjem kontakt forme, ostavljate nam podatke za daljnju komunikaciju. Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Vaše kontakt informacije

Za brisanje podataka ili bilo kakve informacija kontaktirajte nas na info@vargic-agencija.hr.

Dodatne informacije


Kako štitimo vaše podatke

Uložili smo puno vremena i truda kako bi osigurali da vaši osobni podaci budu prikupljeni, spremljeni, snimljeni, pohranjeni, čuvani, organizirani, obrađeni, preneseni te da imamo uvid u njih u skladu s najvišim standardima zaštite osobnih podataka. Osobni podaci koje nam šaljete pohranjuju se u digitalnom obliku te se čuvaju na računalu koje je zaštićeno jedinstvenom lozinkom.

Vaše osobne podatke nikada nećemo prodavati ili davati trećim stranama. Pristup Vašim osobnim podacima omogućen je samo administratoru web-stranice, koji je dužan pridržavati se obveze čuvanja povjerljivosti podataka.

Uvid u osobne podatke omogućavamo tijelima državne vlasti i/ili organima za provedbu zakona u slučajevima kada je to određeno zakonom ili radi zaštite naših prava te za potrebe zaštite zakonitih interesa (uključujući i zakonita prava drugih osoba) sukladno zakonskim propisima koji su na snazi.

Vaši osobni podaci pohranjuju se u Europskoj uniji (EU) i Europskom gospodarskom prostoru (EEA). Međutim, za podatke koje prikupljaju treće strane putem Kolačića (npr. Google Analytics), općenito se može reći da će putovati iz centra za prikupljanje podataka koji je najbliži lokaciji na kojoj je internetski promet nastao. Stoga, moguće je da se podaci primaju na poslužiteljima smještenim u EEA i zatim se upućuju na poslužitelje koji nisu smješteni u EEA.

Za sve ostale oblike rukovanja osobnim podacima koje nismo predvidjeli, konzultirat ćemo se s nadležnim tijelom (Agencija za zaštitu osobnih podataka).

Vaše podatke pohranjujemo na poslužitelje našeg hosting providera. Pritom primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere s ciljem zaštite Vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa. Premda činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo Vaše podatke, ne možemo Vam jamčiti sigurnost podataka koje prenosite koristeći našu web-stranicu; svaki takav prijenos poduzimate na vlastiti rizik. Nakon što primimo Vaše podatke, koristimo strogo kontrolirane procedure i sigurnosne mjere kojima nastojimo spriječiti neovlašten pristup.

Imate pravo zatražiti od nas potvrdu o tome jesmo li ili nismo obradili Vaše osobne podatke, kao i primjerak Vaših osobnih podataka. U bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti da uklonimo Vaše osobne podatke. Također, imate pravo uskratiti nam suglasnost bez ikakvih negativnih posljedica.

Najkasnije u roku od 14 dana od podnošenja zahtjeva putem elektroničke pošte, društvenih mreža ili kontaktnog obrasca dostavljamo potvrdu o tome čuvamo li Vaše osobne podatke, uz detalje poput vrste podataka, načina obrade i izvora podataka. Također, istim putem možete i povući svoju privolu za prikupljanje osobnih podataka.

U slučaju bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nam se obratite na info@vargic-agencija.hr. Pritužbe u vezi s obradom Vaših osobnih podataka od strane web-stranice www.vargic-agencija.hr mogu se uputiti nadležnom tijelu za zaštitu podataka u Hrvatskoj (AZOP).